søndag 29. november 2009

Lykke til Glupen

En flott vinterdag på Høgheim og flere besøkende som var innom å så på kattene våre. Gunnar Godgutt ble hentet av sitt nye fosterhjem, Daniel ble reservert, Dana Sue er det også noen som vurderer å adoptere, Gabriella ble reservert, to kattunger fikk nye hjem og til slutt må vi nevne at Glupen nå har dratt på prøve til sin nye familie i Steinkjer!


Glupen er jo en spesiell katt som har hatt et veldig hard liv og ser litt rufsete ut. Han har hatt noen turer til dyrlege for å fikse både det ene og det andre. Alle som steller på Høgheim og de fleste som har vært på besøk har falt for denne gode og snille pusen. Så må innrømme at det var litt vemodig da vi sendte han avgårde. Det er flott når katter flytter til nye gode hjem, men det er jo litt trist å si ha det bra. Men vi er sikre på at Glupen blir godt fulgt opp og tatt vare på i sitt nye hjem. Og nå håper vi på at han får mange gode år i Steinkjer. Hans nye familie har lovet å sende oss oppdateringer og man skal ikke se bort fra at vi tar oss en tur nordover på besøk.


2 kommentarer:

Datt sa...

Åh, for en dag! Synd jeg ikke kunne vært der, men nå ble jeg i alle fall lykkelig! :D

Katteherberget sa...

Da fikk vi allerede første sms- oppdatering om Glupen.

Hei.
Her går alt bra. Glupen har spist, drukket og vært på do. Nå sover han på gulvteppet til Odin, mens Odin sover i senga. Han har vært på snuserunde og funnet en fin vinduspost.(Vi har murhus med 25 cm brede vindusposter.)Vi hadde omtrent ett minutt med kaos i starten da minste jenta på 15 måneder ble obs på et gigantisk fryktingytende hårete dyr med hale(Glupen)og Glupen ble obs på en svaiende, siklende og bablende ting med bleie, men etter sjokket hadde lagt seg hos begge kom de overens. Glupen kom å strøk seg inntil henne og hun strøk og sa poos. Hilsen Synnøve.