søndag 13. desember 2009

"Hjemmebesøk" hos Timon

Timon og matmor.

Se så vakker pels han har.

Avslappet og rolig pus;-)Et forsøk å å få to katter til å posere sammen..

Gråpus


Fint med luke mellom rommene slik at man slipper å åpne dører hele tiden:)

Timon ble funnet som liten kattunge. Da var han sulten og utslitt. Den frivillige som kjørte han til dyrlege for en sjekk samme dag han kom inn, ble skikkelig nervøs da hun skulle ta han inn til dyrlegen. Timon sov så tungt at hun trodde den lille krabaten hadde sovnet inn for godt. Men etter å ristet godt i han så våknet han til liv;-)

Timon ble deretter plassert i fosterhjem og etter noen dagers hvile og god mat var det full fart. Og det tok heller ikke mange dagene før fosterhjemmet hadde falt pladask for denne sjarmøren. Så Timon ble adopert av det som kun skulle være et midlertidig hjem;-)

Og i går når vi var på besøk til Timon var det rart å tenke på at han plutselig har blitt en så stor og flott katt. Og familien hans kan fortelle at de aldri tidliger har vært borti en så perfekt pus. Han er snill og sosial. Han går fint i båndet sitt når de er ute på tur og han er snill med storebror Gråpus.

Nå gleder han seg til å bli voksen nok til å være ute uten bånd og til å reise på hytta i sommer. Da blir det nemlig to måneder med fersk fisk hver dag!

Ingen kommentarer: