søndag 27. desember 2009

Katter,katter, katter...

I dag når jeg dro opp på Høgheim for å stelle hadde jeg en plan om å ta fine bilder av ALLE kattene som er på Høgheim akkurat nå. Utekatter, gjestekatter og de kattene som venter på nye hjem. Det skulle vel ikke være noe problem. Men som vanlig fikk jeg ikke gjort halvparten av det jeg hadde planer om. Det kom gjestekatter, det kom folk for å se på katt:), Tassina veltet vaskebøtta mi, en av gjestekattene veltet tørrfor over hele gulvet og vaskingen gikk som vanlig tregt da det er alt for mange søte, silkemyke distraksjoner..
Men her kommer små glimt av noen av de firbeinte som slapper av på Høgheim i jula.

Angitte er her mens fosterhjemmet er på juleferie. Hun spiste forresten 3 skåler med fisk i dag. Lille pusen;-) Grå og hvite Ayla er på gjesteopphold. Hun har vokst seg stor og fin siden hun ble omplassert.
Dean og Myrrah er litt snurte fordi det tar så lang tid før det rette hjemmet dukker opp...Elg rakk jeg så vidt å ta bilde av før han dro videre til et nytt hjem. Havfruen har forlatt kjøkkenbenken for å kjenne snø under potene.


En liten vinterkatt...

Isolde er vanligvis i fosterhjem da hun er litt redd andre katter. Nå har hun funnet seg en fast hylle med god oversikt her på Høgheim. Mat får hun servert også;-)

Jack Jacob er en av utekattene våre som tilbringer vinteren innedørs. Han tigger som vanlig om godbiter;-) Kosepusen Jelina kan rett og slett ikke få nok kos for tiden.Kaiza er på gjesteopphold i julen. Artig å se henne igjen. Er jo en stund siden hun fikk nytt hjem. Kaptein Pus koser seg i kurven sin.


Vakre Karusell er kun på besøk mens eieren er på juleferie. "Matvrakene" Kashina og Isolde.


Gjestekatten Sacco titter ned fra øverste hylle. Salt benytter gjesteoppholdet på Høgheim til å ta sin årlige vask;-)

Se så staselige katter! Sara og Severin.Tassina syntes fisken smakte fortreffelig. Gjestekatten Wessela trives godt i hulen sin.

1 kommentar:

Datt sa...

Hehe, herlige Myrrah, jeg har sikkert et par hundre bilder av henne, øynene lukket på ALLE! :P