mandag 8. mars 2010

Noe er i gjære
Huff de frivillige har vært så rare de siste dagene. Først og fremst så har de satt med i bur. De sier det er for at jeg skal reise, vet ikke helt hva det vil si. Men har fått fått med meg at de kattene som settes i bur har en tendens til å bli borte fra Høgheim. Og de som henter dem ser som regel ganske okey ut. Men nå er det min tur...
De frivillige har skjemt meg bort med kos og bløtfor de siste dagene. Skulle nesten tro at jeg ikke skulle se dem igjen jo. Og hører at noen hvisker at endelig var det noen som fikk øynene opp for lille Myrrah.
Ja ja i morgen skal hvis det store skje. Og egentlig så tror jeg det blir spennende å oppleve noe annet enn Høgheim. Hørte også snakk om reisesyketabelett så jeg skal nok reise en stund i morgen. Og når jeg tenker meg om har jeg vært lenge nok på Høgheim...
Til informasjon så skal Myrrah flytten til en av våre tidligere frivillige som bor et stykke fra Trondheim. Der skal hun bo sammen andre firbeinte og noen tobeinte. Vi tro at Myrrah kommer til å få det kjempefint. Og vi krysser fingre for at neste gang vi se henne er det på tilsendte bilder og ikke på Høgheim.
Men vi må inrømme at vi kommer til å savne henne masse!


6 kommentarer:

Ann Kristin sa...

Endelig! Dette var herlige nyheter. :)

Katteherberget sa...

Så bra! Nå ble jeg glad, og rørt:)
God tur, Myrrah!
Helle

Anonym sa...

Lykke til lille Myrrah vennen:-) Håper du får det fint!
mvh Linn (som stelte på høgheim før)

Datt sa...

Åh, nå fikk jeg rett og slett tårer i øynene her! <3

JULIEK sa...

Heia. Her kommer en liten oppdatering fra mamman til Myrrah. Vi kom hjem for noen timer siden. Vi har kjørt bil i 7 timer. Alt har gått kjempebra. Myrrah har sovet hele veien. Våknet iblant og stakk da poten eller snuten ut av buret for å få kos, og så sovnet hun igjen. Nå har hun fått eget rom og skal få roe seg der noen dager før hun møter resten av gjengen. Oppdatering og bilder kommer : )

Katteherberget sa...

Vi gleder oss!!!