torsdag 1. juli 2010

Gutteklubben

Isolatet har blitt tilholdssted for "Gutteklubben" på Høgheim. Her går det i tjukke nakker, frynsete værhår, ører med bitemerker, uryddig pels og neser med kloremerker. En skulle tro at dette ville være et tøft miljø hvor kun de barskeste kattene får innpass...Så hvem har vi så her?


Orkan "Onde øye"


Homre "Håndbiter'n"


Jokeren "Judas"


Bjørnar "Badass"


Neida, selvfølgelig har ikke kattene fått disse tilnavnene! Det ironiske er at denne gjengen hannkatter er de mest sjenerte, kosete og elskelige kattene vi har på Høgheim for tiden :) De går veldig fint sammen i Isolatet, selv om de kan krangle litt seg imellom fra tid til annen da...boys will be boys!

Orkan byr seg frem og lurer på om det er mulig å få litt kosSjenerte Orkan elsker å bli klødd på hodetGutteklubben setter pris på frisk sommerluft i Isolatet, og betrakter dyrelivet utenforHomre ser på Asbjørn (som er en av de få mannfolka vi har i foreningen) reparere kattetrappa inn til kjøkkenet

3 kommentarer:

Solveig sa...

Ohh Lord... Tru det må være det beste blogg innlegget ever!
Begynte virkelig å spekulere på om de hadde fått de tillegsnavnene... hehe

'Nydelige søte kattepuser da!

Emily sa...

Hehe, ja det hadde vært litt for ondskapsfullt hvis de hadde fått de navnene. Spesielt når de bare er fløtepuser :)

kristine røli brandli sa...

godt å se at Orkan har det bra:) Var jeg som leverte han sammen med Fabian. Håper Fabian også har det bra i sitt nye hjem:)