onsdag 27. april 2011

Hilsen fra Ferdinand og Mogop
Hei hei, håper dere har hatt en fin påske. Det har vi, kattene nyter det fine været. Og vil helst være ute hele dagen og natten, noe de også får lov til selvfølgelig :)
Fernando har også vist jaktferdigheter, og viste stolt frem en spissmus en dag her, første byttet vi har sett han har kommet i land med :P Ikke så delikat, men moro å vite at de bruker innstinktene sine :)
Mogop har vokst seg stor, og han er nesten like høy som Fernando nå. Han har en enda mer rolig personlighet enn Fernando, og godtar kos og suss fra sønnen her så ofte det måtte være. Favorittstedet er å sove på et teppe i sofaen, eller i en stol side og side med Fernando. De vasker, steller og koser med hverandre, nesten komisk å se på :) Men vi skal vel ikke klage.
Nå i mars ble Mogop kastrert og øremerket, noe han ikke har lagt så mye merke til. Vi har heller ikke sett noen endringer hos han. Såret grodde fort og fint. Ellers er de begge fornøyde katter, som trives på landet med fine utemuligheter. De har også flere katter rundt her som de snuser på, Mogop er den tøffeste, mens Fernando holder god avstand. Kanskje like greit. Hører aldri slossing eller andre ting på nettene, og ingen av dem har hatt sår eller rifter. Til tross for så mange katter i området.
Sender med noen bilder av dem :)
MVH Lene, Mogop & Fernando.
1 kommentar:

Mari sa...

Så gøy å se igjen Mogop! Han var jo bare en liten klump da han kom hit:) Godt å høre at han koser seg. Koselige bilder.

Kullbror Mandel hilser!