torsdag 18. august 2011

Hilsen fra Kasper

Hei!
Sender en hilsen fra Kasper og hans nye familie på Persaunet. Han har nå vært hos oss i ca 2 uker og ser ut til å trives godt. Første uka lå han i dobbeltsenga hele natta til vi sto opp og fulgte etter oss over alt. Nå er han trygg og godt kjent i huset og farter rundt på egen hånd. I dag morrest hadde han strødd hele drueklasen utover bordet og lekt seg godt lenge så det ut til. Men vi smelter helt når han er klar for kos, da maler han høyt, slikker og stanger oss og ruller rundt for å bli klappet og klødd. Etter han er ferdig å kose kan han sovne hvor som helst på gulvet, sakkoen eller i en stol:)
Kasper elsker å være ute også. Klatrer i trær, spise på et gresstrå eller en saftig pinne for så å løpe etter epler vi kaster bortover plena eller bare sitte å vente til et insekt skal dukke opp. Karoli sitter bare passiv å ser på når Kasper raser rundt i stua etter en og annen lekemus. Kasper vil gjerne leke med Karoli og kaster seg gjerne over ryggen hans noe Karoli setter liten pris på:( han bare går ut av rommet for å unngå leken mest mulig. (kommer ikke til å bli noen konfrontasjon med snille Karoli nei).
Vi gleder oss nå til han kan bli stor og trygg nok ute til at han kan gå uten bånd. Tror han også blir en utekatt som Karoli. Ungene har bygget et isolert kattehus i ferien med katteluke og pelspledd på gulvet og egen loftsetasje. Håper guttene bli enige om hvem som skal ha rom i første eller annen etasje:)
hilsen familien Olaussen4 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å se at denne lille pelsdotten har det så supert! Mvh tidligere fostermatfar.

Anonym sa...

Nydelig pus, fantastiske bilder.

Anonym sa...

Kasper er en nydelig liten pus, og det er kjempegodt å se at han har fått det så fint i sitt nye hjem :o) Håper på flere oppdateringer etter hvert :9

Melhus Dyreklinikk sa...

Å så koselige bilder! Kasper var sjef på klinikken den tiden han bodde her, så vi skjønner at han er en herlig håndfull! Gi Kasper en klem fra oss.