tirsdag 23. august 2011

Hilsen fra lykkelige Busta

Hei alle på FOD.
Da har jeg vært hos min nye familie i mange uker, og jeg tenkte detvar på tide å sende en hilsen og fortelle hvordan det går med meg. Jeg har det helt herlig! Sommer ute på landet er fantastisk godt for meg. Jeg stortrives og er bare søt og god. Allerede første kvelden følte jeg meg trygg nok til å finne et fang jeg kunne legge meg og male og kose meg på. Etter noen uker hvor jeg var inne i mitt nye hus for å bli kjent med min nye familie og nye omgivelser, begynte jeg å få lov til å gå ut i kattesele. Jeg syntes det var litt uvant med sele, men familien min hadde bestilt en super sele til meg som ikke strammet noen steder, så da var det helt greit å rusle rundt i sele forå bli kjent med mine nye uteomgivelser.

Gjett om det er herlig åvære utekatt på landet. Selve hagen min er på 2,5 mål, så jeg har så mye plass å boltre meg på at jeg holder meg mest i min hage. Av og til må jeg jage vekk Tinka, en hunnkatt som bor i nabohuset, vi finner nok ut av det etterhvert, men jeg holder henne unna min hage, det er viktig for meg. Jeg får mye kos og oppmerksomhet, og jeg elsker det. Jeg blir stadig mer aktiv og selvsikker, og når familien min er ute sammen meg kommer jeg ofte i full fart forbi for å vise megfrem. Av og til tar jeg en sving opp i en av de store bjørkene i hagen bare for å viser hvor tøff og kul jeg er.


Jeg har også slanket meg og bygd muskler etter jeg begynte å være ute hver dag, så nå føler jeg meg ekstra fin og spretten. Familien min har deilige børster som de børster pelsen min med, og det synes jeg er rådeilig. Jeg spiserdeilig tørrfôr fra dyrebutikk, og ofte får jeg noe sunt og godt som jeg simpelthen eeelsker! De koker fisk til meg! Når de koker fisk, blir jeg helt vill, det dufter himmelsk deilig. Da maler jeg og stryker meg inntil beina på de som koker fisken og gjør meg så søt jeg bare klarer. Jeg takker dem med å fange mus som jeg tar med hjem, da er jeg veldig stolt når jeg kommer med byttet. Jeg har kattedør med en dobbeltluke som jeg må dytte opp med hodet, det synes jeg er litt vanskelig, så familien harknyttet opp lukene inntil videre slik at de står åpne på dagen når jeg er ute. Snart blir det kaldere, og derfor skal jeg fåen ny luke som skal være enklere for meg å dytte opp, da kan både jeg og familien bli fornøyde med katteluken min.
Jeg er ute i regn og sol, fanger mus og svinser rundt hele dagen.Jeg har så mye utetid å ta igjen etter min tid som innekatt, men jeg kommer alltid inn til kvelden og jeg sover alltid inne om natta. Jeg er sosial og veldig kul, synes familien min. Jeg har til og med vært på hyttetur et par ganger. Da kjører vi i bil et lite stykke, og jeg har fått myke tepper i buret mitt, så jeg ligger helt i ro og synes det er helt greit å kjøre bil. På hytta koser jeg meg inne og sover på et mykt favoritteppe som matmor sin mor har sydd. Ellers er jeg ute bare i kattesele på hytta da det er tryggest formeg, men jeg blir lekt med og går mange turer, så jeg koser meg veldig der. Det er spennende med litt forandring av og til. Da nyfamilien min var på ferie, var jeg ei uke hos de som passet på meg tidligere, det var koselig.

Takk til alle som har passet på meg så lenge, og takk for at jeg har fått et så godt hjem. Prrrrrr! Hilsen Busta(som også kalles Augusta - en kjær katt har mange kjælenavn)
Ingen kommentarer: