tirsdag 30. august 2011

Hilsen fra Silje

Her kommer en hilsen fra Silje!

Det er nå over en uke siden vi hentet Silje hjem til oss og hun ble et medlem av familien vår. Hun følte seg hjemme med en gang hun kom hit og har funnet plassen sin i huset.
Silje er er flott og tillitsfull katt, som elsker å få oppmerksomhet. Hun hopper gjerne opp i sofaen og vil ligge inntil oss. Noe vi synes er kjempekoselig!
Hun er veldig sosial og vil helst være sammen med oss hele tiden. Så hun går etter oss uansett hvor vi er i huset og kommer på soverommet når vi skal legge oss. Når 2-åringen i huset skal bade i balje kommer hun å sitter sammen med oss og smaker på vannet :-)

Hun er også veldig tålmodig og barnevennlig. 2-åringen i huset vil nemlig gjerne børste, klappe, stryke og kose med Silje, og kan være litt vel ivrig. Men Silje ligger like fredelig og tar i mot, og blir det for mye trekker hun seg bare unna.

Silje har fått luftet seg på balkongen noen ganger og synes det er veldig godt. Da ligger hun gjerne på rekkverket og titter ned. Tror nok hun lengter etter litt mer utetid, så det blir nok fint å begynne å gå litt ut etterhvert. Til da koser hun seg med å sitte i kjøkkenvinduet å titte ut.

Når vi kommer hjem om dagene etter å ha vært på jobb så kommer Silje løpende og legger seg ned foran føttene våre for å få kos. Flott å få en sånn velkomst hver dag :)

Silje er den perfekte katten for oss!
1 kommentar:

gro sa...

Så koselig :)
Silje høres ut som en super katt :)