mandag 5. september 2011

Hilsen fra Raggar

Raggars første tur ut.
Dette er skummelt.Raggar fanger insekter.Raggar koser seg i solenI sengen til EspenHer sover jeg om natten;-)
Storfangst


Her har jeg oversiktenRaggar soler segÅ så kjedeligHei


Sender over en liten hilsen og noen bilder av fineste, snilleste og mest pratsomme katten i verden, nemlig Raggar. Han godtar det meste og er utrulig glad i både store og små tofotinger...og er av typen som aldri får nok kos.På dagene går han og Vorski ut og inn som de vil, er ikke døra åpen...ja da bruker de likegodt vinduet. Hørte naboen si at når han er ute å går tur med sine 3 grand danoise og en liten mops ligger Raggar i hekken å observerer med store trillrunde øyne, men gjør ingen ting.

Han er litt av en musefanger og en ettermiddag hadde han ikke mindre enn fire mus med seg inn....men da valgte jeg å lukke både dør og vindu....syntes det var nok da Så han kommer ofte med gaver som mus og små fugler og da er han kjempestolt. Han har funnet seg en fast utkikkspost oppe ved lysthuset hvor han sitter på rekkverket å har oversikten over nabolaget, men en dag sovnet han der og datt ned...men det hadde visst ikke noe å si for han var på plass igjen i rekordfart.

Men hva han gjør om dagene når jeg ikke ser ham er og forblir visst hans hemmelighet, for han forteller ikke noe om det når jeg spør ham Men han er litt lat også som katter flest og liker godt å ligge å slappe av i sofaen eller på verandaen og få kos...masse kos. Han har ikke vært ute noen netter enda, så når jeg plystrer på dem om kvelden kommer de i full fart og som belønning får de "gobit" når de går å legger seg på badet og da er de ikke tungbedt. Raggar har kapret vasken som seng så der ligger han på pleddet sitt hver natt og Vorski ligger på sitt pledd på gulvet i hjørnet under vasken....så de er skikkelig "gutta boys" og bestiser.

Men Raggar stakkar har nok kjedet seg veldig denne uka som han har hatt husarrest med skadet hale og har vært nødt til å bruke STOOOOR skjerm så det blir nok godt for ham å få gå ut igjen i morgen å nyte friheten. Så får vi bare håpe at han holder seg unna nabokatten og slipper flere skader med det første.

En liten hilsen fra Raggar og matmorIngen kommentarer: