onsdag 7. september 2011

Lille Colore

I disse dager raser det inn med meldinger om kattunger som går alene ute. Noen blir funnet i nærheten av boligområder, andre på campingplasser og i tillegg får vi inn kattunger som blir funnet i øde skogsområder. De som blir funnet i skogen langt unna folk mistenker vi at har blitt dumpet der. Ikke noe morsom å tenke på alle de som blir dumpet og som ikke blir funnet.

Colore er en liten "løvetann" som trolig har klart seg en stund alene i skogen før hun ble funnet. Hun var veldig redd da hun ble oppdaget og det krevde tålmodighet og innsats for å få fatt i henne. Hun var så fryktelig redd de som bare prøvde å hjelpe henne.

Men nå er hun i hus og trygt plassert i ett av våre fosterhjem. Det er tydelig at denne 10 ukers kattungen har opplevd en trasig periode. Hun var skvetten og veldig sulten . Men vi tror nok denne katten er vant med mennesker. Colore trives veldig godt i armene og maler godt når hun får kos og nærhet. Hun blir stadig tryggere. Hun har begynt å vaske seg og leke, noe som er et godt tegn.

Nå skal hun få komme seg til hektene i fosterhjemmet og om noen uker er det tid for vaksinering og chipmerking. Da vil hun trolig være klar til å flytte til et nytt godt hjem.
Mens fostermor ryddet av kaffebordet så hun sitt snitt til å hoppe opp og spise brunosten av vaffelen ! Hun har matvett ;)

Se de spesielle øynene.
5 kommentarer:

Gro sa...

Det er grusomt å tenke på alle de stakkars pusene som ikke er like hedig som lille Colore :(

Hun var en nydelig liten frøken :)
Godt at hun har fått det bra nå :)

Anne På Landet sa...

For en vakker liten skjønning :D Takk for at dere fins :))) Har en katt fra Fodgården i Oslo selv

Unknown sa...

Skjønner ikke at det går ann å gjøre sånt!:-/ Får så vondt inni meg når jeg hører om at folk gjør sånne ting. Takk for at dere fins, sier jeg bare!:-)

Anonym sa...

Takk til dere som tar vare på slike nydelige dyr, håper den får et godt hjem etterhvert! Glad for alle som reddes, ikke greit å være liten pus.

Katteherberget sa...

Tusen takk for at dere legger igjen kommentarer på bloggen. Artig at dere bryr dere om kattene som kommer til oss.

Mjo`s stuff
Vi synes det er flott å kunne hjelpe noen av alle de hjemløse kattene i Trøndelag.
Men vi kunne ikke gjort denne jobben uten alle de som kommer til oss for å gi en katt eller to et nytt hjem;-)

Tusen takk for at du ga Dean en sjanse. Vi følger med på bloggen din og det ser ut som han har funnet seg vel tilrette:)