søndag 14. september 2008

Ukens nye katter

Dette er kattene som har komme til oss denne uken.
Egentlig prøver vi å holde antallet katter nede da vi fra 1. oktober må stenge den ene avdelingen vår. P.g.a. at vi rett og slett ikke har nok frivillige til å stelle for kattene.
Men det å si nei til katter som går ute er ikke like lett alltid..
John Doe ble funnet på Munkvoll.
Han er øremerket i begge ører, men tallene er uleselige.
Hvem savner han?
Per Ottar er en sliten katt som er funnet på Ringvål.
Kjempesnill!

Royal Blackie er en ung hannkatt som ble funnet ved Royal Garden.

Styrkår er en herlig liten krabat som kommer fra Gimse.
Rart ingen savner han?

Vali kom til oss etter en dyrevernsak...
Nå skal vi se om vi finner eierne til noen av disse kattene.
Hvis eier ikke melder seg håper vi etterhvert at de får seg gode hjem.

3 kommentarer:

GundaM sa...

Huff da, må dere virkelig stenge en avdeling pga for lite frivillige..?
Så utrolig synd!

Er det ikke noe vi her ute kan gjøre for å få flere til å bidra? Legger gjerne inn en link inne på kattesiden min om frivillige men om det hjelper da...
Hva med en reportasje i avisa?-All reklame er jo god reklame ;0)

Anonym sa...

Hva med å la de omplasserte kattene, som har det godt, og får omsorg og kjærlighet få bli i sine nye hjem, i stedet for å ta de tilbake? Da vil det være plass til flere katter som faktisk trenger hjelp… Bare et forslag!

Katteherberget sa...

Hei.
Helt enig. Vi ønsker ikke å samle på katter på Høgheim. Men av og til ser vi eller de nye eierne at katten ikke passer i sitt nye hjem. Det kan være at uteområder er for uoversiktelige for katten, kanskje den ikke trives med med barna i familien ol.

Ved hver omplassering skrives det også en kontrakt hvor det blant annet står at man skal behandle katten etter dyrevernsloven, hvis katten ikke er sterilisert/kastrert skal ny eier sørge for dette, hvis katten forsvinner skal man lete etter den ved å henge opp plakater ol. Det står også at hvis denne kontrakten blir brutt kan foreningen ta katten tilbake.

De som henvender seg til oss for å få katt er som regel veldig opptatte av kattens beste og det er veldig sjelden vi tar tilbake en katt uten at ny eier er enig eller selv har bedt om dette.

Hvis du/dere tenker på et spesielt tilfelle så kan man ta kontakt med oss på mail eller tlf. Vi ønsker det beste for kattene og prøver så godt vi kan å finne hjem som kattene vil trives i og som de kan bo i resten av livet.