tirsdag 30. september 2008

Idyll

Husker dere de to morløse kattungene som kom til oss i sommer bare 3-4 uker gamle?
Flere fosterhjem gjorde en stor innsats med kjærlighet og morsmelkerstatning for at de skulle vokse opp og få seg et hjem:)
Her er en hilsen fra de ga dem et supert hjem da de var klare til omplassering.
Hei på dere!
Her kommer en liten hilsen fra Oliver og Olivia.
Oliver og Olivia:
Hallo her har vi det fint.Men vi må altså ha på oss bånd når vi går ut. De går tur med oss, hva tror de vi er, noen dumme hunder eller? En kul ting må vi få tipse andre kattunger om når de skal ut til en familie. Hvis matmor har shorts på grunn av varmen og bare legger, da er følgende digg å gjøre.Hopp opp på leggen og klor deg fast. Da kan du tro matmor hyler:)

Matmor og resten:
Olivia og Oliver har litt sutte behov enda. Olivia liker å sutte på senga si når hun koser seg, Oliver vil helst ligge i fanget og sutte på den ene labben.Ellers så spiser de godt og de er veldig gode venner og ikke minst lekekamerater. Olivia er for øvrig familiens lille kloms, og det har gått mangeblomsterpotter i gulvet. Hun kan også trikset med å glemme at hun klør seg med den poten hun har tenkt å støtte seg på, med resultat at hun ramler nedfra der hun sitter:)Oliver er utforskeren som synes det er gøy å klatre i gardinene... helt til topps. Han vil også helst være sjefen... ja når han får lov til det av Olivia da. Han er også familiens levende skjerf. Vil helst ligge rundt halsen så nære ansiktet som mulig.

Vi som familie har vært kjempeheldige da vi fikk våre to nye familiemedlemmer. De er trygge og lette å ha med å gjøre og de koser seg masse sammen med barna.De er tillitsfulle og gode fordi ingen mennesker har vært slemme... det har vi passet på.

Hilsen oss på Byåsen
Gjertrud og Geir
Mia og Maren
Olivia og Oliver

2 kommentarer:

Tone sa...

Ååå, det siste bildet var jo kjempekoselig da! :)
Fine katter!

Katteherberget sa...

De er nydelige. De var søte da de var små, men nå begynner de å bli skikkelig vakre katter. Ta en titt på innlegget 19. mai. Da de var bittesmå kattunger:)