mandag 8. mars 2010

Gåsbakk Kosepus og Gunnar Godgutt

Her har endel skjedd siden siste blogg-oppdatering! For litt over to uker kom nemlig Gunnar Godgutt til oss. Gunnar er også fod-katt, lik Gåsbakk i alder og kjønn, og han kommer godt overens med både katter og mennesker. I teorien en perfekt kompis for Gåsbakk, og heldigvis viste det seg å klaffe i praksis også!  

Gåsbakk virker overlykkelig over å ha fått en sjelefrende i hus, han oppfører seg som om han er forelska rett og slett. Han følger etter Gunnar og skal helst spise sammen, ligge sammen eller gå tett inntil. Han er rett og slett ganske klengete, så av og til må Gunnar stå på litt for å finne en plass og ligge for seg selv når han blir lei. De to slåss også endel, noe som gjorde meg litt bekykmra i starten, men det ser ut til å bare være lekeslåssing. 

Så til det aller artigste; Gåsbakk har blitt "kosepus"! Gunnar hadde bare vært her i tre dager, før Gåsbakk var som forandret. Stor var overaskelsen min første gangen han strøk seg inntil meg, trampet med potene og ville ha kos. Vi har jo ikke fått ta på ham i flere måneder. Han lærer tydeligvis av Gunnar, akkurat som vi hadde håpet :) Nå skal det sies at han fortsatt ikke er heeelt kosepus. Kosing skjer på hans premisser og helst når Gunnar er i nærheten, ellers er han ikke alltid så villig. Men dette er iallefall et stort skritt i riktig retning.
Her hadde Gunnar lagt seg for å være litt for seg selv. - Her er det plass til meg og, tenkte Gåsbakk og presset seg oppi.

Dette endte med litt slåssing...

Gåsbakk har lagt seg omtrent oppå Gunnar. Så søte de er når de holder hender...


6 kommentarer:

Lena sa...

Yes!!!! For noen fantastiske bilder. Og tusen takk til Helle som gav seg tid.

Datt sa...

Åh, for en dag på bloggen! Myrrah har blitt adoptert og Gåsbakk har blitt kosepus! *Tørker en tåre*
Herlige bilder! :D
-Elin-

Anonym sa...

IDYLL!
Kjempeartig å få se så fine bilder av godguttene.

Linda

Anonym sa...

Nydelig, bare nydelig - og hurra for alle dere på herberget - fosterhjem medregnet - som med slik tålmodighet og kjærlighet søker og finner fungerende "terapier" for de pusene som trenger det! :)

JULIEK sa...

Så skjønne : )

Emily sa...

Hahaha, så utrolig bra de har det sammen :) Kule bilder!