torsdag 9. desember 2010

Hilsen fra MagicaVi synes det er fint å følge opp kattene som er omplassert fra oss og høre hvordan det går med dem. Denne hilsene fikk vi etter å ha kontaktet Magicas eier.
Hei :-)
Skjønner at det er artig å høre fra katter dere har omplassert ja :-)Snedig at jeg fikk mail nå for jeg snakket nettop med ei venninne om hvor heldige vi har vært med Isa, som hun heter nå, og for en hærlig katt hun er. Det dere skrev om henne på nettsiden deres stemmer på en prikk.
Hun er en fantastisk snill og tålmodig katt som hele familien har stor glede av. Hun er veldig kjælen og kaster seg gjerne ned forran føttene til folk som kommer på besøk for at de skal klø henne på magen. De siste ukene har hun nesten ikke vært ute pga. kulden så nå har vi plutselig fått en veldig leken katt som jakter på alt som rører på seg :)) .
Isa med familie ønsker alle dere ildsjeler som jobber på FOD ei riktig god jul!
Mvh.
Linda Kristin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei heldige eiere av Magica :) Må si jeg savner henne og kattungene hennes. Hvordan går det med tennene hennes? Fuktig på haka fortsatt? En kjempekos pus :) Julehilsen fra fosterfar (Ronny) :)

Linda Kristin sa...

Hei Ronny:)

Ja vi er så glade for at vi har Isa. Hun har blitt en viktig del av familien vår og hun og ungene er veldig glade i hverandre. Det går forsåvidt fint med tennene hennes, vi tror ikke hun plages noe av det, men hun sikler endel, serlig når hun koser seg:).
Fotsatt god jul til dere.
Hilsen Linda og Isa.