fredag 22. april 2011

Vårhilsen fra Lundamo

Da er d vel på tide å sende noen ord fra Lundamo, om hvordan det går med pusekattene.

Fantomet liker best lange late dager foran vedovnen, i påvente av sommeren. Han liker ikke å bli verken våt eller kald på potene og er innekatt hele vinteren, stikker bare snuten ut å lukter på lufta fra dørstokken før han vender tilbake til plassen sin. Det eneste som får han ut er nabo Monsen, da må han vise hvem som er sjefen.
Men så en dag kom det en liten diva pus som lyder navnet Hermine og rota til den behagelige tilværelsen. Det skulle lekes, springes og hoppes, noe Fantomet overså, men Hermine ga ikke opp og til slutt ble han med på leken.

Hermine er blitt trygg i det nye hjemmet sitt og har gitt hjertet sitt til Veronica på 14 år. Hun er en aktiv katt, hun klatrer i gardinene og har knust 10 blomsterpotter. Hun kan åpne dører og skuffer så det nytter ikke å lukke soveromsdøra, kjeder ho seg kommer hun med favorittleken og skal leke apport.



Ho kan mjaue høyt når hun vil ut og er tøffest i gata når Fantomet er ute og jager inntrengere og hun står inne i vinduskarmen med ørene rett bak å freser og klorer på vinduet. Ut skal hun ikke, det er ikke noe for diva Hermine.


Fantomet og Hermine er blitt gode venner. de hilser snute mot snute, vasker hverandre, springer som gale rundt i huset å leker så de krasjer i vegger og møbler. Fantomet liker å nappe i halen og klappe ho på hode for å få leken i gang, Hermine legger seg bak et hjørne og hopper på han også er det full fres en stund.
Fantomet har slanket seg 1 kg etter Hermine kom.


Hermine er en katt som er trygg i sine vante omgivelser inne, men hun liker ikke fremmede, høy musikk eller bråk. Hun spiser godt og har lagt på seg ½ kg. Hun venner seg sakte, men sikket på utelivet, men det er mye skummelt der ute og 10 min. i slengen er nok og det er bra å ha Fantomet med seg ut som støtte.



Fantomet er blitt en trygg og god kosepusekatt og er ikke redd for noe lenger, han flytter seg ikke for støvsugeren en gang.

Hilsen Eirin

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå ser ut som dere er gode venner ja-koselig.

Mari sa...

Skikkelig godvenner de der:) Så søte de er på det siste bildet :)