lørdag 2. juli 2011

Lille Kasper

Kattungen Kasper kom til oss for 14 dager siden. Han ble funnet i en hage på Gimse med brukket fot. Siden da har han vært på opphold på Melhus dyreklinikk.Denne helgen tilbringer han i fosterhjem, men han skal tilbake på dyreklinikken igjen på mandag. I tiden fremover skal han være mest mulig i ro. Men vi har funnet ut at det er lettere sagt enn gjort. Dette er nemlig en leken og aktiv kar som hopper og spretter så snart han får sjansen. Han leker med det meste; medisinesken sin, ullsokker, tærne til de som er uheldige å vife med dem, halen sin mm.. Men heldigvis er kos minst like godt som lek og han kan ligge lenge i fanget eller i armene. En skikkelig kosekatt som ikke lar seg affektere med at et av beina ikke er helt på plass;-)


For å holde han mest mulig i ro tilbringer Kasper mye av tiden i et hundebur hvor det ikke er rom for å herje så alt for mye. Man skulle tro at det ble mye mas fra han om å få komme ut, men det er det faktisk ikke. Han sover hele natten uten et eneste mjau.


Vi gleder oss til han er friskmeldt og kan få lov til å løpe rundt som kattunger flest. Så håper vi at det er noen som har hjerterom og husrom til denne skjønningen når den tid kommer.3 kommentarer:

JULIEK sa...

For noen nydelige bilder. Herlig katt : )

Ella. sa...

Å så søt Kasper katt er.
Håper han blir bra i foten sin.

Else - Jorun sa...

Fiiiine pusen :) Håper Kasper blir fort bra i foten sin igjen og at han finner seg en familie som han vil trives sammen med :D Nydelige bilder var det også av Kasper :D