fredag 29. juli 2011

Fredagshilsen fra kattene på Høgheim

Lucian poserer villig for fotografen.

Det er mange katter som blir tatt vare på av de som er frivillige i foreningen. Vi har katter i fosterhjem og på Høgheim har vi "utekatter", gjestekatter og de kattene som "tålmodig" venter på nye hjem. I dag tok vi bilde av alle kattene som pr. dag dato er på herberget i påvente av et nytt hjem. Her er de:

Kosejenta SamsayaRemis i kurven sin. Når vi har stelt i dag har han fulgt etter oss og malt nesten uavbrutt. En skikkelig godgutt!


Pavarotti våkner opp etter ettermiddagsduppen.Silje er søt uansett,-)


Stakkars Max som kom fra fosterhjem i går. Fostehjemmet skal på ferie og Max Timon måtte på Høgheim. Når skal noen får øynene opp for denne flotte katten???Søtnosen Simba.


Lille Kassandra i full sving med vaskingen.Skippern: "Ikke forstyrr meg i sovinga da".Jonne venter og venter... Kanskje det blir hans tur snart?
Stina i full fart som alltid.


Jacobine har kommet tilbake til oss. Hun har ikke vært på Høgheim før så dette er spennende for henne. Vi synes hun har blitt en utrolig elegant og flott pus:)


Vally er fortsatt hos oss. En stille og rolig pus som ikke gjør så mye utav seg her på herberget.


Luringen Jackson. Overrraskende at han ikke har blitt omplassert ennå.

Pen er han og godt lynne har han også.Kosepusen Våddan. Har gått lenge ute og er storfornøyd med å være innendørs med daglig servering av mat og drikke;-)Dronning i farten.


Bemor er litt forsiktig blant alle de andre kattene. Bitteliten og søt pus.


Vakre Gunn.

Ingen kommentarer: