lørdag 23. juli 2011

Kasper oppdatering;-)

Denne uken var det nytt dyrlegebesøk for Kasper. Heldigvis var dyrlege Anna kjempefornøyd med fremgangen de siste ukene. Hun så stor bedring da Kasper spankulerte rundt på dyrlegekontoret. Det er så vidt man ser at han halter litt. Nå skal han få herje rundt som kattunger flest de neste to ukene før den siste sjekken og mest sannsynlig friskmelding;-) Vi håper han kan flytte direkte til en permanent hjem når han er friskmeldt av dyrlegen.

Som dere ser på bildene er Kasper en nysgjerring og leken kattunge som også setter pris på sin skjønnhetssøvn... Plastposen han fant i en stol brukte han som hule, til vi var så slemme å tok den vekk. Plastposer er jo ikke leketøy for små kattegutter;-)

Har du lyst til å hilse på Kasper i fosterhjemmet så kan du ta kontakt med oss på tlf: 48 27 80 55 eller e- post: katter@fodtrondheim.no

4 kommentarer:

Else - Jorun sa...

Såå nusselig ein pusekatt. Godt å høre at Kasper er på bedringens vei da :) men også bra at dere tok bort plastposen. Er sikker på at han har andre leketøy... Et garnnøste kanskje...eller ei mus...?

Katteherberget sa...

Ja det mangler ikke på leketøy, så posen trenger han ikke;-)

Ann Kristin sa...

Nydelig! Vi er ganske så betatt :)

Katteherberget sa...

Ja det er veldig lett å la seg sjarmere av Kasper;-)