lørdag 30. juli 2011

Helmax i fosterhjem

Max Timon har vært i fosterhjem i juni og juli. Det har han satt stor pris på og vi kan underskrive på at han har nytt sommerdagene utendørs. Nå er han dessverre på herberget igjen da fosterfamilien han har reist på ferie. Vi krysser fingrene for at han snart skal få seg en permanent hjem. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på tlf. 48 27 80 55 hvis du kunne tenkt deg å gi Max Timon en ny sjanse.
Her er det fosterfamilien kan fortelle om Max Timon:FERIEGJEST JUNI/JULI 2011


Menneskevenn og verdens snilleste pus som ikke krever stort mer enn mat, kos, tilgang til friluft, samt en godstol eller tre å slappe av i. Tillitsfull til alle fra første stund. Ikke så veldig leken, men mistenker at med litt stimulering kan instinktene vekkes. Har eksemplarisk oppførsel.

Han er litt skeptisk til utelivet – men vil så fryktelig gjerne være ute å snuse og forske på lyder og lukter. Liker seg best ute når det er mennesker i nærheten eller når fuglene har roet seg. Han er sjelden ute alene veldig lenge og er litt pysete når det ikke er oppholdsvær.
Han er ikke interessert i andre husdyr og bryr seg heller ikke om å hilse på nabokattene.
DAG 1
Max Timon trengte ikke tilpasningstid. Han fant den beste godstolen og breiet seg i raskt ut i all sin prakt med den aller største selvfølgelighet.

Han fikk raskt klengenavnet Helmax:)
Kontorstolen ble også raskt en favoritt.
UTELIV OG KOS

Kos er helt toppers – og Max Timon sier aldri nei takk til oppmerksomhet.


Han har et veldig stabilt og godt lynne - vi opplevde aldri snev av verken irritasjon eller aggresjon. Han lekebiter ikke og har heller aldri klørne ute når han blir ‘herjet’ og kost med.
Han maler når han blir bært på, men synes det holder med noen minutter. Han er veldig tolerant og synes det er helt greit at menneskene gnur seg inn i den myke deilige pelsen.

Han får bevege seg fritt i huset om natten, men liker best å ligge tett inntil en av tenåringene. Det fine er at han vekker dem klokken syv ved å slippe dem i ansiktet :)

JAKTINSTINKTET ER INTAKT


Max var veldig stolt når han kunne vise oss sitt aller første bytte - en liten mus.ATLETEN
Til tross for sitt noe korpulente ytre er han overraskende elegant, en stødig balansekunstner og hopper lett en meter i ‘stille høyde’.Ingen ting av inventaret ble berørt i dette stuntet. Han hoppet rett opp på kanten av hyllen, snuste litt og hoppet ned igjen.
Dette var et engangstilfelle, men viste hvor kontrollert han beveger seg.Hvis dere klikker på bildene får dere dem litt større:)1 kommentar:

Anonym sa...

Herlige historie og bilder