torsdag 25. september 2008

Ønske fra et fosterhjem!

Hei!
Sender over noen bilder av "min" fosterhjemspus, som heter Sølve her og Gartneren hos dere. (Kjært barn har mange navn) Jeg synes det haster litt med å finne et godt hjem med utendørsmuligheter, prøver i mellomtiden selv også, for jeg ser at han trenger mye aktivisering i form av lek og oppmerksomhet. Katten fortjener et hjem som har tid til ham, og ikke minst utemuligheter. Han har en utrolig herlig personlighet og gemytt, snill som dagen er lang... Vakker, med myk og deilig grå pels, store, grønne øyne, klok, renslig, veldig kosete (legger seg gjerne i fanget), glad i mat, leken, ja - han er PERFEKT!

Ja, han mangler hale, men det er en del av den sjarmerende pusen! Man ser ikke halestumpen, den er dekket av langhåret pels - og det er skammelig om ingen pga dette kan ta seg av denne helskjønne katten, som jeg helst skulle ha tatt over selv!

Jeg ønsker så sterkt å gi ham et nytt hjem, det er tragisk om han pga manglende hale blir boende på Høgheim for evig og alltid.

Med vennlig hilsen
Mona Olsen
5 kommentarer:

Katteherberget sa...

Ja det er underlig at Gartneren ikke har fått et nytt hjem ennå. Han er virkelig en flott og snill katt!

Hva mener dere som ser innom bloggen? Det har vel ikke noe si for potensielle nye eiere at han mangler hale? Eller?

Anonym sa...

Så utrolig flott katt! Hadde ikke gjort meg noe om han mangler hale. Skulle så gjerne tatt han jeg... Hadde jeg ikke hatt to katter fra før og bor langt unna.

Kjempefin blogg forresten, følger den hver dag. :)

Unknown sa...

Jeg tror at Gartner'n kanskje er en av de kattene som "kommer litt bort" på Høgheim. Han virker så selvstendig og kanskje også litt sky. Det var det intrykket jeg hadde av han, inntil han kom på Isolatet i sommer i hvertfall. Da oppdaget jeg hvor kosete han faktisk er. Han er jo herlig da, og den bittelille halen er bare sjarmerende.

Hadde vært supre nyheter og fått høre at han hadde fått ett godt hjem.

Tone sa...

Jeg kunne gjerne ha tatt til meg en katt uten hale. Det spiller ingen rolle for min del.
Dessverre har jeg nok med de 3 jeg allerede har, men om det i fremtiden skulle bli aktuelt med en ny katt så spiller ikke slike "defekter" noen rolle ;)

Katteherberget sa...

Det ordner seg kanskje for Gartneren. Det er en familie som har lest om han i bloggen og syntes han var kjempesøt! Vi krysser fingrene for at det skal ordne seg.