torsdag 4. september 2008

Rødulf

En helt vanlig sommerdag på Høgheim. Vi vasker og steller for kattene. Gjestekatter blir hentet etter ferieopphold og noen blir levert. Søte Frida som ble omplassert for en tid tilbake skal også på en ukes opphold mens eierne er på ferie. Og med det samme de er der vil de gjerne se på noen av kattene vi har som trenger nye hjem. De spør litt om personligheten til kattene og er litt opptatt av hvilke katter som trenger et hjem aller mest. Og det utrolige skjer! De faller for Rødulf. Rødulf som er litt sjenert når nye folk kommer på besøk og som har vært til oss veldig veldig lenge. I tillegg har han hatt urinstein og må ha skikkelig dyrlegefor resten av livet for å forebygge slik at det ikke kommer tilbake. Rødulf har virkelig vært en katt vi har følt medynk med..
Spørsmålet er; vil Rødulf passe sammen med Frida?
De spør om vi kanskje har mulighet til å finne ut dette nå de er på ferie og begge kattene er på Høgheim? Og utrolig nok har vi lite kattunger og to ledige rom i kattungeavdelingen vår. Så Frida blir plassert i ett rom og Rødulf i det andre. De har netting imellom seg så de kan se og lukte på hverandre. Etterhvert åpner vi døren slik at de kan hilse nærmere på hverandre..

Første møte; Frida går inn til Rødulf for å spise av matfatet hans:-)

Det er akkurat sånn det skal være. Frida freste vel litt til han da han ble for nærgående, men ting gikk seg til etterhvert. Nå har Rødulf vært i sitt nye hjem i noen uker og finner seg godt tilrette.
I går var han på sin første tur ut. Se så fornøyd han er!
Nå håper vi at ting fortsetter å gå bra for Rødulf og at han slipper å komme tilbake på Høgheim annet enn i feriene:-)
Tusen takk til de som ga Rødulf en ny sjanse!

3 kommentarer:

Anonym sa...

vÅååhhhh, så nydelig historie.
Kjempe fin blogg dette

tante sa...

Jeg er så glad på herlige Rødulf sine vegne! Krysset fingre når han skulle treffe Frida, kanskje det hjalp?

Katteherberget sa...

Tror det var mange som krysset fingrene for Rødulf. Det var utrolig fint at de rette menneskene dukket opp på Høgheim og ønsker å gi han en ny sjanse.