søndag 31. juli 2011

Smarte Kassandra

I går var det en familie på besøk for å hilse på kattene med tanke om å anskaffe et nytt familiemedlem. De har en voksen hunnkatt fra før og ønsket en katt som gikk godt sammen andre katter. De klarte ikke helt å bestemme seg om de ville ta med seg Dronning eller Stina hjem. Så de dro tomhendt hjem for å tenke på saken.

I dag var de på katteherberget igjen og før de kom opp hadde de nok bestemt seg for at de ville ha en langhåret pus og mest sannsynlig Stina. De var lenge nede i luftegården der de fleste kattene oppholder seg. De like jo Pavarotti, Jackson og selvfølgelig Stina. Men det var nå vanskelig å bestemme seg for en av dem.

Så vi tenkte at vi kunne gjøre det enda litt vanskeligere for dem og vi ba dem gå opp slik at de fikk se på alle de langhårede pusene våre. Og ba de se inn i buret hvor Kassandra holder til. Hun er jo litt forsiktig her på herberget og kommer sjelden ut av seg selv.

Men Kassandra viste frem en helt ny side. Hun nærmest spratt ut av buret og begynte å kose med hele familie. Halen var rett til værs og hun spankulerte fra person til person. Og familien utbryter: Hun har jo valgt ut oss! For en flott katt.

Vi snakket litt om Kassandra ville trives med en annen katt i evt nytt hjem. Men da kom Stina og tok favorittburet til Kassandra og vi tenkte her kan det muligens bråk... Men snille Kassandra la seg bare ytterst i buret og brydde seg ikke om Stina i det hele tatt. Så da konkluderte vi med at Kassandra trolig vil være like grei med annen katt;-)

Så Stina fikk endelig det kule rosa buret på Høgheim og Kassandra flyttet til et nytt hjem:)


Vi håper hun vil trives sammen med den andre katten og sin nye familie!
6 kommentarer:

Lena sa...

De beste omplasseringene er jo gjerne når katten velger folkene :) Kjempe koselig og jeg håper hun fikk med seg sminkekosten sin :)

Gro sa...

Må være utrolig koselig når man blir "valgt ut" av katten :)

Mari sa...

Hurra, for Kassandra! Hun pleide å ligge inntil meg og sov ofte i fanget mitt som bitte liten kattunge og var en veldig kos å ha i hus. Håper hun finner seg til rette i nytt hjem:)

Pia sa...

Kassandra sprang rundt i huset allerede samme kveld som hun kom. Hun har tydeligvis ligget i en sofa og kost før, for det gjorde hun mye av. Veldig artig katt som vi gleder oss til å bli bedre kjent med!
Vi har så vidt begynt med å la henne hilse på den andre katten vår. De ligger i hver sin ende av rommet og lager ulyder til hverandre. Det går seg vel til etter hvert.
Mari: katten er fremdeles liten, men i natt klarte hun å ødelegge nattesøvnen for begge oss i dobbeltsenga. Hun er nemlig ganske lang når hun legger seg på tvers ;-)

Katteherberget sa...

Takk for oppdatering! Det virker som om Kassandra fant seg tilrette raskt. Håper hun finner tonen med katt nr. en etterhvert også. Gir man det litt tid så går det som regel veldig greit. Håper hun ikke breier seg i dobbeltsenga hver natt, slik at dere får litt søvn;-)

Mari sa...

Pia: Hahaha, høres ut som nok en stor katt i en liten kropp. Sånn er mine også, de tar jo så stor plass når de skal sove, spesielt i senga :p